2012-08-13 10:24:23• hírek • Szatmár.ro

Nézd meg heti programajánlónkat!

Unatkozol? Nézd meg heti programajánlónkat - a nyári pangásban is akad szórakozási lehetőség.

A Grand Mall Cinema újdonságai:


Apa ég! (That's my boy) - Apa csak egy van. Néha még az is sok. Donny Berger sokáig nem is tekintette magát igazi apának. Kamaszkorában viharos kalandba keveredik szexi tanárnőjével - melyik kamaszfiú ne álmodozna erről -, és miután kapcsolatuk lelepleződik, Ms. McGarricle-t börtönbe zárják. Szerelemgyerekük, Todd felnevelése pedig a fiatal Donnyra marad. 30 évvel később, Donny hírét veszi, hogy fia, - aki közben sikeres üzletember lett -, házasodni készül, és egy jómódú család lányát fogja elvenni. Donny bajban van, több tízezer dolláros tartozást halmozott fel, és végül arra az elhatározásra jut, hogy felkeresi évek óta nem látott fiát. Az esküvő előtti hétvégén beköltözik a fiatalokhoz, és nekilát bepótolni az elmulasztott éveket, teljesen felforgatva ezzel a hétvégi ünnepséget, és Todd addigi életét.



Az emlékmás (Total Recall) - Euromerica és New Shanghai között nagy küzdelem folyik. Mindkét állam célja, hogy megszerezze a hatalmat. Eközben egy gyári munkás, Douglas nyugtalanító jeleket kap, amelyek alapján gyanítja, hogy tudtán kívül kémként tevékenykedik. A kérdés csak az, hogy melyik oldalon áll.

Merida, a bátor (Brave) - Ősidők óta hősi csaták történetei és misztikus legendák járják be a titokzatos és zordon Skót-felföldet, mely történetek generációról generációra szállnak. A bátor skót hercegkisasszony, Merida szembeszáll tradícióval, végzettel és egy ismeretlen fenevaddal, hogy bátorságával példát mutasson népének és elfoglalja méltó helyét a legnagyobb hősök között.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Koncert:


Nagyboldogasszony napja alkalmából, augusztus 14-én, kedd este 20 órától koncertet szervez a Jézus Szentséges Szíve Plébánia. A koncertnek a szatmárnémeti Kálvária templom udvara ad otthont. Olyan nagyszerű zeneszerzőktől hangzanak el művek, mint Rachamninov, Drdla, Vecsey, Fauré, Verdi, Händel, Mascagni, Puccini, Chopin és Schubert.

A z est fellépői:: Fátyol Luiza - szoprán, Marius Boros - tenor, Jakab Ildikó - szoprán, Pincés-Pap Katalin, Székely Alpár - hegedű, Savian Corina, Flontas Lucian, Balaskó Balázs - zongora, valamint az Adoremus Kórus Kuki Zsolt vezénylésével.

Buli
:



Augusztus 18-én, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kiemelt rendezvény:


XI. Partiumi Magyar Napok - Kattints ide ha látni szeretnéd a rendezvénysorozat teljes prograját!

Amennyiben kedves olvasóinknak egyéb programokról is tudomásuk van, kérjük jelezzék a szatmar@szatmar.ro e-mailcímen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: